Wie zijn wij?
Wij zijn een multicultureel Belgisch bedrijf gevestigd in Gent. Onze actieterrein is gesitueerd in de voedingssector. Onze expertise op vlak van personeel is onze grootste troef. Het aanwerven, opleiden en begeleiden van personeel naar de werkplaats is onze hoofdtaak. Door een efficiënte selectie van werkkrachten onderscheiden we ons van andere bedrijven binnen de voedingssector. Hiermee verhelpen we het personeelstekort van ons klanten, verhogen de productiecapaciteit en het kwaliteit van het afgeleverd product. Dit allemaal versterkt de concurrentiële kracht van onze partners.
In de voedingssector houden we ons voornamelijk bezig met het verwerken van vlees- en vleesproducten. We opereren als onderaannemer voor belangrijke vleesverwerkende bedrijven in België. Het volledig proces van slachten, uitbenen en versnijden van karkassen is ons vak. De vleessoorten die wij kunnen slachten en verwerken zijn: runderen en varkens. Alle werken gebeuren op locatie: zoals een fabriek, slachthuis of snijzaal. Ook het inpakken van vlees, frigo afdeling, en verschillende taken binnen de slachthuis is ons niet vreemd..